Draadloos internet in Friese bussen

26-05-2011

Vervoersbedrijf Connexxion is in samenwerking met de provincie Friesland een proef gestart met mobiel internet in de bus. Het doel is om meer jongeren in de bus te krijgen.

Bron: www.pcmweb.nl

Bussen krijgen gratis Wi-Fi

09-05-2011

Busreizigers in de Noord-Hollandse regio Waterland kunnen vanaf december tijdens hun rit gratis gebruikmaken van draadloos internet. Dit bedrijf produceert de bussen in opdracht van het nieuwe vervoersbedrijf EBS Public Transportation.

Bron: www.powned.tv

Draadloos internet (WiFi) bij Bibliotheek Kennemerwaard

01-05-2011

Vanaf heden kan in elke locatie van Bibliotheek Kennemerwaard tijdens de openingsuren gratis gebruik gemaakt worden van draadloos internet. Met uw laptop of ander WiFi gereed apparaat maakt u eenvoudig verbinding met het internet. Er zijn geen kosten aan verbonden en u hoeft bovendien niet te wachten tot er een computer beschikbaar komt.

Bron: www.bibliotheekkennemerwaard.nl

Golden Tulip Hotels: alle hotels gratis WiFi

30-03-2011

Alle Golden Tulip en Tulip Inn hotels in Nederland gaan free WiFi aanbieden aan hun gasten. Momenteel biedt circa 60% van de keten internet gratis aan in het gehele hotel. De rest van de hotels volgt dit jaar met uitzondering van enkele hotels die uiterlijk op 1 januari 2012 free WiFi kunnen aanbieden. Vorige maand kondigde Golden Tulip al aan dat de hele groep in 2011 Green Key wil behalen.

Bron: www.persbericht.nu

Schiphol biedt gratis WiFi aan op de hele luchthaven

16-12-2010

Amsterdam Airport Schiphol biedt vanaf vandaag gratis WiFi aan op de hele luchthaven voor- en achter de paspoortcontrole. Zelfs tot aan de gates is er gratis WiFi. Met deze nieuwe service kunnen passagiers een uur lang gratis gebruik maken van draadloos internet met elk apparaat waarmee ingelogd kan worden. Deze service is een resultaat van een samenwerking tussen KPN en Schiphol.

Bron: www.schiphol.nl

Gratis WIFI in de trein

11-09-2010

De Nederlandse Spoorwegen en T-Mobile bieden u gratis draadloos internet in de trein aan. Draadloos internet is nu nog in een beperkt aantal Intercity's beschikbaar, maar dat worden er steeds meer. U herkent een Intercity voorzien van draadloos internet aan het Wi-Fi logo aan de buitenzijde van de trein.

Bron: www.ns.nl

Gratis WiFi bij Bagels & Beans

14-08-2010

Al sinds oktober 2005 kunt u naast een heerlijke bagel, cappuccino, of vers sap genieten van gratis draadloos internet bij alle vestigingen van Bagels & Beans.

Bron: www.bagelsbeans.nl

Gratis WiFi bij McDonald’s

14-08-2010

McDonald’s restaurants in Nederland bieden vanaf 1 maart 2010 draadloos internet (WiFi) voor hun gasten aan. Daarmee wordt McDonald’s in één keer de grootste aanbieder in Nederland. Draadloos internet is beschikbaar in alle restaurants. Bij de twee McDonald’s restaurants op Schiphol achter de paspoortcontrole als betaalde dienst, in alle overige 219 restaurants gratis.

Bron: www.mcdonalds.nl

Gratis WiFi in alle WestCord Hotels

14-08-2010

Alle WestCord Hotels bieden hun gasten vanaf nu gratis onbeperkte wireless internettoegang aan. Dit geldt zowel in de hotelkamers als in de openbare ruimten van de hotels. Hotel New York zal in het najaar volgen en appartementencomplex Residentie Vlierijck biedt in haar lobby gratis wireless internet.

Bron: www.westcordhotels.nl

 

pagina 1 van 1