Beehive op IJburg

IJburglaan 456

1086 ZJ Amsterdam

0620954659

www.beehives.nl

beehive_adam

Kantoor

Goed

Goed

Ja

Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.30u. Vaste huurders kunnen 24/7 gebruik maken van de werkruimtes.

Goed

Nee

Drinken
Lunch

Aan de snelweg
Vergaderruimte beschikbaar
Geschikt voor overleg
Mogelijkheid om een vaste werkplek te huren
Stopcontacten beschikbaar
Gratis koffie en thee
Toilet

Opmerkingen Na Amsterdam-West en Oost is nu ook IJburg verrijkt met een Beehive locatie! Op de IJburglaan biedt Beehive ruimte aan o.a. (creatieve) ondernemers, zelfstandigen en verschillende kleine bedrijven.

De IJburg-locatie bevindt zich op de 1e verdieping van het Multifunk gebouw en bestaat uit o.a. één grote ruimte waarin 24 cubicles staan die vast gehuurd kunnen worden of waar kan worden geflext. Vind je thuiswerken niet langer ideaal of mis je het contact met anderen? Dan is de Beehive locatie iets voor jou! Daarnaast zijn er zes kamers, variërend tussen de 40 m2 en 120 m2, die door bedrijven of collectieven vast gehuurd kunnen worden, maar die ook gebruikt kunnen worden voor workshops of cursussen. Behalve een kantine zijn er ook twee afgesloten vergaderruimtes, waar met tien personen vergaderd kan worden.

De Beehive locatie op de IJburglaan biedt daarmee naast een representatieve werkruimte, ook de voorzieningen die het tot een prettige en inspirerende werkplek maken. Als huurder onderdeel uitmaken van het Beehive netwerk, biedt je de kans je contacten uit te breiden en te werken in een sociale en creatieve omgeving. Kijk voor meer info op www.beehives.nl