Flexplek Purmerend

Kwadijkerkoogweg 16

1442 PZ Purmerend

0299 474248

www.flexplekpurmerend.nl

52.5175926 4.9802068

Kantoor

Goed

Goed

Nee

Maandag t/m vrijdag: 9:00 uur tot 18:00 uur.

Goed

Nee

Drinken
Lunch
Diner

Aan de snelweg
Op loopafstand van het station
Vergaderruimte beschikbaar
Geschikt voor overleg
Mogelijkheid om een vaste werkplek te huren
Stopcontacten beschikbaar
Gratis koffie en thee
Toilet

Opmerkingen Flexplek Purmerend biedt diverse tijdelijke werkplekken, ideaal voor zelfstandig ondernemers zoals zzp’ers, freelancers en flexwerkers en die een alternatief zijn voor het huren van kantoorruimte met een langetermijn huurcontract.

Corine Knook, directeur : “In andere steden is dit al een bekend fenomeen. Maar hier, in omgeving Purmerend (omgeving Waterland, Hoorn,) werd flexibele kantoorruimte nog niet aangeboden. We zitten op een ideale plek, vlak bij de A7. Net voor de files! We richten ons dan ook op de regio Purmerend, Waterland en Hoorn/West Friesland.

We zijn druk bezig geweest het kantoor aan te passen. Het moet een prettige plek zijn, waar je fijn en professioneel kunt werken. Maar waar je ook contact hebt met de andere mensen. We zijn nu nog druk bezig om een leuke kantine te maken, waar meer een informele sfeer hangt. Daar kun je aan de grote tafels werken, maar ook een broodje eten of de krant lezen. We hebben natuurlijk ook gedacht aan lekkere koffie met een Nespresso-apparaat, er staat een koelkast en je kunt broodjes bestellen bij de balie”.