Level Up

Ruiterskwartier 119a

8911 BS Leeuwarden

058-7600070

www.welevelup.nl

levelupsocial

53.2001083 5.7932339

Kantoor

Goed

Goed

Ja

Maandag t/m vrijdag, 9.00 tot 18.00

Goed

Nee

Op loopafstand van het station
Vergaderruimte beschikbaar
Geschikt voor overleg
Mogelijkheid om een vaste werkplek te huren
Stopcontacten beschikbaar
Gratis koffie en thee
Toilet

Opmerkingen Op het Ruiterskwartier, in het hart van Leeuwarden, vind je de leuke coworking plek Level Up. In een lichte, open omgeving werken creatieve ondernemers samen of individueel aan mooie dingen. Filmmakers, developers, designers en andere creatieven maken deel uit van een levendige community waar ideeën en ervaringen met elkaar worden gedeeld.

Level Up biedt een inspirerende werkomgeving met faciliteiten die je werk leuker en makkelijker maken. Als Level Up’er heb je 24/7 toegang tot je eigen bureau met 100/100 glasvezel internet. Klanten kan je in alle rust ontvangen in de presentatieruimte.

Rondom Level Up vind je gezellige eetcafe’s en goede koffiebars. Schijnt de zon? Pak een terrasje op het Wilhelminaplein of bezoek de vrijdagmarkt! Het Centraal Station en parkeergarage Zaailand liggen op loopafstand.

Ben je een creatieve freelancer of (startende) ondernemer, sta je open voor het delen van ideeën en ervaringen en ben je op zoek naar een leuke parttime of fulltime werkplek? Kom eens langs!