OVERHAUS

Duivendrechtsekade 85A

1096AJ Amsterdam

0205606030

www.overhaus.nl

52.3374113 4.9359630

Kantoor

Redelijk

Redelijk

Nee

Ma - Vr
9:00-17:30

Goed

Nee

Drinken
Lunch

Aan de snelweg
Op loopafstand van het station
Vergaderruimte beschikbaar
Mogelijkheid om een vaste werkplek te huren
Stopcontacten beschikbaar
Gratis koffie en thee
Toilet

Opmerkingen Ben jij een creatief multitalent die thuis is in de wereld van design, IT of marketing? Ben je op de hoogte van de laatste online trends en ontwikkelingen, heb je een zelfstandige werkhouding en weet je de juiste digitale hulpmiddelen te vinden en te gebruiken? Kom en sluit je aan bij OVERHAUS Amsterdam!

Bij OVERHAUS richten we ons op beeld, geluid en tekst met de nadruk op innovatie en een blik op de toekomst. Wij zijn conceptmakers in hart en nieren met gevoel voor PR en marketing. Dagelijks versterken we merken zoals het Anne Frank Huis, het Amsterdam Museum en Brouwerij De Prael met creatieve idee├źn, websites, online campagnes, social media en mobile apps.

Ben je die daadkrachtige, energieke ontwerper? Of is je specialisatie PR of marketing? Heb je gevoel voor team spirit, ondernemerschap en wil je deel uitmaken van een club gelijkgestemden om mee te brainstormen, om van te leren en waarmee je kunt delen? In ruil voor 1 dag per week werken voor OVERHAUS bieden wij je een eigen werkplek in onze studio.

Interesse? Stuur je portfolio en cv naar: info@overhaus.nl

Nieuwsgierig? Mail, bel, of check de site www.overhaus.nl.