Studio Alloy

Lange Herenvest 122

2011BX Haarlem

0628635785

www.studioalloy.nl

52.3773786 4.6421719

Kantoor

Redelijk

Redelijk

Nee

24/7

Goed

Ja

Vergaderruimte beschikbaar
Geschikt voor overleg
Mogelijkheid om een vaste werkplek te huren
Stopcontacten beschikbaar
Toilet

Opmerkingen Hoi!

Wij zijn Studio Alloy, een creatief collectief gespecialiseerd in het vertellen van verhalen met pixels. Op dit moment bestaan we uit 9 ontwerpers, developers en animators. We zijn allemaal zelfstandig ondernemer, maar proberen zoveel mogelijk in huis met elkaar te doen. Hierdoor zijn we wel een hecht team, maar zitten we niet aan elkaar vast. We inspireren en helpen elkaar, ook initiëren we graag nieuwe projecten en werken die gezamenlijk uit.

De studio is een grote open ruimte van 94m2 en 4,5 tot 5 meter hoog. In deze ruimte heeft iedere huurder zijn of haar eigen bureau. Daarnaast bevinden er in het gebouw twee vergaderruimtes die vrij te gebruiken zijn, een semi-professionele keuken en een kleine theaterzaal die te reserveren is. De gezamenlijke ruimte bevind zich in het kantoorgedeelte van cultuur en debat-centrum De Pletterij in Haarlem, hier worden zeer regelmatig evenementen georganiseerd.

Natuurlijk hebben we wel een voorkeur en zijn we wel kritisch op het gebied van nieuwe huurders. Dit voornamelijk omdat we naast het werken graag een informele "huiskamersfeer" nastreven.

De huurprijs verdelen we gelijkmatig onder de totale hoeveelheid huurders en wordt vooraf voor een half jaar betaald. Bij tussentijdse entree rekenen we €120 euro per maand, wat vervolgens in de ruimte wordt geïnvesteerd of doorgeschoven wordt naar het volgende half jaar.

Mocht dit verhaal je aanspreken, neem dan contact op! We willen je graag ontmoeten.