Werkplek de Pijp

van Ostadestraat, 150 sous

1072TE Amsterdam

621260420

www.werkplekdepijp.nl

Kantoor

Goed

Redelijk

Ja

24/7

Goed

Nee

Vergaderruimte beschikbaar
Geschikt voor overleg
Mogelijkheid om een vaste werkplek te huren
Stopcontacten beschikbaar
Gratis koffie en thee
Toilet

Opmerkingen Voor onze studio in de Pijp zijn wij, op zoek naar medehuurders: zelfstandige (creatieve) professionals. We bieden vaste werkplekken en flexplekken in een ruime, lichte studio.
De studio ligt in een rustige straat midden in de Pijp, vlak achter Rialto en op loopafstand van de Albert Cuypmarkt en het Sarphatipark. Het karaktervolle souterrain is 170 m2 en heeft veel daglicht. Er zijn goed uitgeruste werkplekken en een ontvangstruimte waar je klanten professioneel kunt ontvangen, en brainstormsessies en skype/video-meetings kunt houden.
Faciliteiten
Twee grote ontvangst/presentatieruimtes, studioruimte met 12 werkplekken, een kleine werkplaats met kasten voor opslag, snel internet, printen, professionele presenteermogelijkheden, kvk-inschrijving en postadres, garderobe, toilet, keuken met vaatwasser en kookgelegenheid, lekkere thee, hele fijne espresso, cappuccino en latte macchiato,
Vergader/presentatieruimte
In de studio zijn 2 flexibele vergaderruimtes die samengevoegd kunnen worden dmv een schuifwand. In de grote vergaderruimte staat een tafel van 4 x 1,2 m en is geschikt voor workshops, brainstorms, presentaties en lezingen tot aan 25 personen. De kleine vergaderruimte is geschikt voor maximaal 8 personen.
Studio
12 ruime werkplekken met bureaustoelen en veel daglicht van dakramen.
Werkplaats
Kleine werkplaats voor het maken van modellen en prototypes
Bereikbaarheid
Tram 3 en 12, bus 246 en dichtstbijzijnde stations: Amsterdam Amstel (10 min met de fiets) , RAI (10 min) en Zuid (11 min) en Centraal (16 min). Met de auto makkelijk bereikbaar vanaf de ring, afslag S109 (5 min). In de omgeving zijn voldoende parkeermogelijkheden, een parkeervergunning aanvragen is mogelijk.
Wij zoeken
Zelfstandige (creatieve) professionals, zoals architecten, interieurarchitecten, productontwerpers, grafisch vormgevers, multimedia vormgevers, internetcreatieven, fotografen, freelance curators, schrijvers, researchers, journalisten, filmregisseurs, producenten, copywriters et cetera.
6 fulltime plekken inclusief:
Eigen bureau en stoel, vergaderplekken, espresso/thee, internet, printen, keuken, hele kast opslagruimte, kvk-inschrijving en postadres, energie en schoonmaak.
350,- per maand
Flexplekken 1 t/m 3 dagen max. per week inclusief:
Vergaderplekken, espresso/thee, internet, printen, keuken, deel kastruimte opslagruimte, energie en schoonmaak.
1 dag per week 100,- per maand
2 dagen per week 175,- per maand
3 dagen per week 225,- per maand